Gepubliceerd op 05-09-2016

Leven in Schuytgraaf

‘Leven in Schuytgraaf’ is de naam van een nieuwe, jonge leef- en geloofsgemeenschap in de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

Ontmoeten, daar gaat het om bij Leven in Schuytgraaf. Het is de plek in de wijk waar mensen terecht kunnen die op zoek zijn naar contact, rust, bezinning en naar God. Niet alleen tijdens de zondagse meetings, maar ook op doordeweekse dagen.

Leven in Schuytgraaf heeft een christelijke basis en is er voor iedereen. Er zijn mensen uit allerlei kerken bij betrokken die graag bijdragen aan ontmoeting tussen bewoners en aan de bloei van de wijk.

Leven in Schuytgraaf is zoeken naar wat geloven betekent voor het dagelijks leven; school, werk, relaties en vrije tijd. Schuif aan voor een gezellige maaltijd, een goed gesprek of voor een cursus.

Er ontstaan regelmatig nieuwe initiatieven. Voor actuele tijden en locaties, zie de agenda en volg ons op Twitter en Facebook.

Meer informatie of contact? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Hier vind je meer informatie over onze missie en visie.

Leven in Schuytgraaf is meer dan deze meetings. We verzorgen ontmoeting voor mensen uit de wijk voor wie dat wil. Bijvoorbeeld door het vormen van vriendengroepen in de wijk. Of via een introductiecursus christelijk geloof bijvoorbeeld.

Kwartiermaker voor Leven in Schuytgraaf: Arrien Sietsma.

Opgeven voor de Alpha-cursus: alphaschuytgraaf@gmail.com

Algemene informatie opvragen over Leven in Schuytgraaf: info@leveninschuytgraaf.nl