Bereikbaarheid

De Koepelkerk (Jansplein 60) en Achter de Koepel (Janspoort 2) bevinden zich in het voetgangersgebied van Arnhem. Met de fiets of de brommer kun je gemakkelijk dicht bij de kerk komen. Parkeren voor fietsen en brommers is gratis in een bewaakte rijwielstalling op het Gele Rijdersplein, vlak bij de kerk. 

Naar de Koepelkerk met de auto

Met de auto is de kerk niet gemakkelijk te bereiken; houd rekening met een minuut of vijf tot tien lopen vanaf de parkeerplaats. Parkeren kan het beste in één van de parkeergarages rondom het voetgangersgebied. Zoek je parkeerplaats via Google Maps.

Openbaar vervoer
Naar de Koepelkerk met het openbaar vervoer Kom je met de trein neem dan het station Arnhem Centraal. Vanaf Arnhem Centraal is een kleine tien minuten lopen naar het Jansplein. Met de bus? Gemeente Arnhem biedt busvervoer aan via Breng. Kies bestemming Centraal Station en stap uit bij het Willemsplein.

Naar de Kruiskerk?

Op zondag is er vaak een middagdienst gezamenlijk met de Kruiskerk; Lisdoddelaan 30, in Arnhem-Zuid. Ga je met het openbaar vervoer; neem dan vanaf het Centraal Station Arnhem de bus Het Duifje. Via de John Frostburg rijdt je dan richting Malburgen Oost. Stap uit bij De Monchyplein. Met de auto? Via Google Maps vind je je weg naar de Lisdoddelaan in Arnhem Zuid. 

Vergaderruimte huren?

Mogelijkheid voor het huren van een of meerdere vergaderruimte Achter de Koepel.

Lees meer